Apple Park Hotel Maastricht winter schilderwerk

Een mooi binnen winterwerk in het Hotel Apple Park in Maastricht! Een interessante en mooie opdracht. Het schilderen van 165 hotelkamers, 7 gangen en het trappenhuis zal zeker een uitdagende taak zijn. Het is ook geweldig dat we weer kunnen samenwerken met vaste collega’s schilders. Samenwerken met vertrouwde teamleden kan het werk efficiënter en aangenamer maken.

Het schilderen van een hotel kan een behoorlijke klus zijn, vooral omdat je te maken hebt met verschillende ruimtes en oppervlakken. We zorg ervoor dat er een goed plan is, waarbij we de benodigde materialen en kleuren vooraf selecteren. Het is ook belangrijk om een realistische planning te maken, waarbij we rekening houden met de grootte van het project en eventuele beperkingen zoals beschikbaarheid van kamers.

Bij het schilderen van de hotelkamers, is het handig om een systeem te hebben om het werk efficiënt te laten verlopen. Beginnen met bijvoorbeeld één verdieping tegelijk en werk van kamer naar kamer. We zorgen ervoor dat de nodige voorbereidingen worden getroffen, zoals het afplakken van randen en het beschermen van de vloeren en meubels. Communiceer goed met onze collega’s om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde golflengte zit en er consistentie is in het schilderwerk.